Óvodai és iskolai fotózás

Bölcsis, ovis, sulis fotózás minden alkalomra! "Első nap az iskolában", "Itt van az ősz", "Kellemes Karácsonyt", "Anyák napjára", "Húsvét"... 
Az intézmény területén (kinn és/vagy benn) készítem el a képeket. A fotókat indexkép formában kapják meg a szülők (emailben vagy papírkép formájában), és csak ezt követően várom a megrendeléseket. Kizárólag a kiválasztott képeket kell kifizetni. 

Árak:
10x15 cm-es kép: 600 Ft/db
13x18 cm-es kép: 700 Ft/db
15x20 cm-es kép: 900 Ft/db
20x30 cm-es kép: 1600 Ft/db
Eredeti digitális kép (JPG): 2500 Ft/db 

Csoportfotózás esetén a papírképekhez a 18x24 cm-es méretet ajánlom, ennek díja: 1.000 Ft/db

Események fotózása (évnyitó, évzáró, ballagás, ünnepség, stb.): 25.000 Ft/óra (48 órán belül drive mappában juttatom el a képeket.)

Nem csupán beállított képek készítését vállalom, örömmel fotózom végig az intézmény egy adott napját, ahol a gyerekek valóban olyanok, mint bármely másik napon. Reggeli érkezéstől, a foglalkozásokon, ebéden át az udvari játékig mindent felölelve készítek nagyon sok képet. Ha ez az "Egy nap" csomagom érdekel, kérlek keress meg az elérhetőségeim egyikén!

Tablófotózás megegyezés szerint! Vállalom a fotózást, retusálást, tabló szerkesztését, nyomtatását, tabló keretezését is (akár kiszállítással is)!